Over ons

NUTRISSENTIEL is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en de distributie van voedingssupplementen van topkwaliteit.

NUTRISSENTIEL besefte zich dat er een echte behoefte bestond aan een reeks voedingssupplementen die dóór gezondheidsspecialisten vóór gezondheidsspecialisten was gecreëerd, en richtte daarop al haar inspanningen.

Voor zorgprofessionals die met NUTRISSENTIEL werken, is de kwaliteit van de ingrediënten en effectieve dosissen het belangrijkst.

Verankerd in het onderwijs, heeft Nutrissentiel er zich aan toe verbonden, om door middel van innovatieve seminars en conferenties, altijd de nieuwste wetenschappelijke voortuitgang te bieden op het gebied van de voeding.

De ontwikkeling van ons assortiment voedingssupplementen heeft geleid tot een tal verzoeken van clinici om meer opleiding en ondersteuning te bieden. Wij bieden cursussen voor gevorderden aan waarin we het onderwerp chronische ziekten bespreken door middel van een voedingsbenadering.

Door een uitgebreid support te bieden van uw consultatie via onze afdeling opleiding en ontwikkelingshulp, kunnen we het succespotentieel maximaliseren voor een betere gezondheid van uw patiënten.

Ons team

Onder leiding van een team van talentvolle en toegewijde professionals die als doel hebben mensen te helpen een gezonder leven te leiden, wil NUTRISSENTIEL haar beloftes nakomen om de beste beschikbare voedingsproducten en de wetenschappelijke ondersteuning te bieden die nodig is om optimale resultaten te garanderen.

Het wetenschappelijk comité van NUTRISSENTIEL bestaat uit voedingsdeskundige. Als u medische en/of wetenschappelijke vragen hebt over onze producten, zal u via dit comité antwoorden krijgen.

Kwaliteit en doeltreffendheid

Klanten van NUTRISSENTIEL krijgen ongetwijfeld voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, die volgens onze benadering "Voeding is onze wetenschap" worden geformuleerd en geproduceerd. Deze filosofie weerspiegelt onze betrokkenheid voor het wetenschappelijk onderzoek in de ontwikkeling van onze producten.

Deze elementen zijn onmisbaar voor de realisatie van een product van hogere kwaliteit en doeltreffendheid. Met deze benadering kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd een product van de beste kwaliteit krijgen.

Kwaliteitsbeleid

Dankzij het kwaliteitsbeleid van NUTRISSENTIEL en aangezien onze voedingssupplementen voldoen aan kwaliteitscriteria die hoger liggen dan de normen van de industrie, kunnen "de artsen" een groter vertrouwen hebben in onze producten. Aan de hand van onze evaluatiecriteria kunnen alle aspecten die een invloed hebben op de kwaliteit en de doeltreffendheid worden bevestigd:

  • Voorafgaand onderzoek naar doeltreffendheid.
  • Zuiverheid van de gebruikte werkzame stoffen.
  • Kwaliteitscontroles.
  • Optimale concentratie van de werkzame bestanddelen.

Van de keuze van de grondstoffen tot het productieproces en het vervoer van het eindproduct, houdt NUTRISSENTIEL zich strikt aan de kwaliteitscontrolenormen. Elke stap in het proces wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd efficiënte voedingssupplementen ontvangen elke keer wanneer zij deze bestellen.

Haut de la page