Nutrissentiel maakt het verschil

Als je op zoek bent naar resultaten, ben je op de juiste plaats!

Dagelijks kiezen steeds meer artsen en patiënten voor Nutrissentiel. Wij zijn een erkend en ervaren bedrijf dat hoogwaardige ingrediënten in een effectieve dosis aanbiedt met goed bestudeerde combinaties. Onze bereidingen worden gebruikt en goedgekeurd door duizenden mensen in Europa en elders.

  • Kwaliteit en innovatie

    We zijn op zoek naar de meest zuivere grondstoffen ter wereld, waarvan wetenschappelijk of klinisch is aangetoond dat ze goed worden opgenomen, veilig en doeltreffend zijn. Kwaliteit en innovatie staan centraal in alles wat wij ondernemen.

  • Waarden en resultaten

    Als u het geld van uw harde werk investeert in de hoop uw gezondheid te verbeteren, dan mag u wel resultaten verwachten. Nou, wij ook! Onze passie: mensen helpen een zo gezond mogelijk leven te leiden. Graag helpen wij u in deze ontwikkeling naar een gezond leven.

  • Wij zijn een bedrijf waar mensen prevaleren

    Bij Nutrissentiel is iedereen beslissend, want wij kunnen luisteren. Feed-back is een van de belangrijkste ingrediënten voor het succes van onze bereidingen.

Een betrouwbaar bedrijf ; betrouwbare bereidingen

We hebben altijd veel waarde gehecht aan betrouwbaarheid en zuiverheid, en we zullen die altijd in stand houden. Je kunt op je twee oren slapen. De vermeldingen op de dozen zijn een weerspiegeling van de ingrediënten in de supplementen!

Artsen vertrouwen ons

En u vertrouwt uw arts. Als u voor Nutrissentiel kiest, krijgt u meer, veel meer dan geavanceerde producten. U beschikt over een heel team, speciaal om u te helpen. Onze taak is u te helpen uw gezondheidsdoelstellingen te verwezenlijken.

Nutrissentiel is een bedrijf waarvan de oprichter en CEO  het vermogen heeft om de behoeften en wensen van artsen, therapeuten en apothekers te onderscheiden. Vervolgens heeft hij beroep gedaan op een aantal van de meest getalenteerde en gepassioneerde professionals, die goed op de hoogte zijn wat betreft de geneeskunde, de voeding en voedingssupplementen, ingezet om de formules met de nieuwste wetenschappelijke inzichten te ontwikkelen. Hij heeft met hooggekwalificeerde en ervaren consultants van de functionele geneeskunde samengewerkt om zich op de hoogte te houden van de meest recente ontdekkingen met betrekking tot het gebruik van voedingssupplementen. Voor de oprichter is zijn grootste troef zijn team. Elk lid hecht er belang aan de levenskwaliteit van mensen zoals u en uw familie te verbeteren dankzij veilige en natuurlijke bereidingen.

Waarom werkt uw dokter in samenwerking met Nutrissentiel?

Gezondheidszorgbeoefenaars zoeken voortdurend naar de meest actuele en effectieve benaderingen om hun patiënten te helpen optimaal  van hun gezondheid te genieten.    Om hen in hun praktijk te helpen, zet Nutrissentieel, ter beschikking van het  medisch personeel , vooruitstrevende  wetenschappelijke en ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van klinische voeding en functionele geneeskunde. 

Door het aanraden van de voedingssupplementen Nutrissentiel , heeft uw arts de zekerheid  dat de door hem aanbevolen bereidingen worden bereid met werkzame bestanddelen van de hoogste kwaliteit. Alle bereidingen zijn van farmaceutische kwaliteit, wat betekent dat de productie voldoet aan de normen voor goede fabricagepraktijken en dat de producten veilig, zuiver en doeltreffend zijn.

We hebben het vertrouwen van artsen weten te winnen

Als je een heleboel ingrediënten in kleine hoeveelheden hebt, dat is de ogen verblinden van consumenten die denken een goede zaak te sluiten, terwijl de hoeveelheid voedingsstoffen in werkelijkheid zo klein is dat het onzinnig is. Het is van cruciaal belang om met het juiste type voedingsstof de juiste dosis te bereiken. "Mijn patiënten verdienen toereikende, goed gedoseerde en kwalitatief hoogwaardige bereidingen tegen een redelijke prijs. Dit is wat Nutrissentiel mijn patiënten aanbiedt" - Artsen in PARIS, Frankrijk

Het Wetenschappelijk Comité van Nutrissentiel, een essentiële bron voor uw arts.

Professionals die met Nutrissentiel werken, kunnen vertrouwen op de uitgebreide ervaring en kennis van ons Wetenschappelijk Comité. Dit Comité bestaat uit de beste, elk in hun eigen specialiteit, en die allen werkzaam zijn. Er zijn maar weinig bedrijven die voedingssupplementen produceren die over deze waardevolle hulpbron beschikken.

Ons Wetenschappelijk Comité deelt onderzoek, zijn expertise op het gebied van de ontwikkeling van bereidingen en zijn klinische ervaring met het ontwikkelen van de best mogelijke bereidingen

Het Wetenschappelijk Comité organiseert seminars zodat uw artsen van de wetenschap een klinische praktijk kunnen maken, dat wil zeggen dat u, als patiënt, rechtstreeks ten goede kan komen.

Als u of uw arts vragen hebt over een bereiding of een idee wilt delen, kunt u deze voorleggen aan het Wetenschappelijk Comité. Nutrissentiel onderhoudt dit soort persoonlijke relaties met de gezondheidswerkers en met u!

Bewustmaking van de patiënten

Wij zijn van mening dat patiënten actief moeten zijn in de keuze van hun gezondheid. Daarom is voor Nutrissentiel de bewustmaking van groot belang. We bieden voortdurend seminars aan onze zorgverleners, die uw directe contactpersoon en informatiebronnen zijn. Wil u meer te weten komen op de manier waarop natuurlijke stoffen uw gezondheid en leven kunnen beïnvloeden, verzoeken wij u onderstaande informatie te lezen en dit met uw arts te overleggen.

Gezondheidskwesties

U hebt de keuze:  dat u de effecten van stress op uw lichaam wilt verminderen, uw botten- of gewrichtsgezondheid wilt verbeteren of gewoon van een optimaal dieet wilt genieten. De goede formule, met de geschikte dosering kunt u de gewenste resultaten bereiken. Raadpleeg uw arts om te ontdekken welk bereiding (-en) het beste voor u geschikt is/zijn.

Levensstijl

Of u nu atleet bent, thuisblijfmoeder, een liefhebber van de buiten lucht, student, ondernemer, werkverslaafde of op gouden leeftijd, Nutrissentiel heeft de juiste formule voor uw levensstijl om u te helpen uw gezondheid en vitaliteit te optimaliseren.

Haut de la page